A mirinda szeletbe a túróhoz por vagy kristálycukrot szoktatok tenni?
Figyelt kérdés
jan. 29. 23:16
1/5 anonim válasza:
Porcukorral jobb. Könnyebb el dolgozni, hamarabb lesz szép állaga.
Nekem kristálycukorral előfordult, hogy ropogott a fogam alatt.
2/5 anonim válasza:
Nagyjából teljesen mindegy mire összekevered a túróval a kristálycukrot el is olvad.
3/5 Hovarju válasza:
A porcukor könnyebb dolgozni. De én általában kristálycukorral készítem. Még nem tapasztaltam nagy különbséget. Esetleg annyit, hogy kicsit alaposabban kell elkeverni.
4/5 A kérdező kommentje:
A receptben ami szerint most csináltam porcukor van, az előzőt is így csináltam és mindkétszer pocsék lett, úgy rémlik, hogy régen kristályt tettem bele 🤔
jan. 30. 09:34
5/5 Hovarju válasza:
Sok múlik a túró minőségén és nedvesség tartalmán. Én azt vettem észre, hogy porcukorral kicsit több leve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!