Most mi ez a smash burger?
Hogy nem szaftos vastag a hús hanem lapos es osszenyomjak. Az a smash resze. Kicsit szarazabb, pirultabb. Mas mufaj.
Ha a smashhy nevu helyre gonoldsz, orias a sor es a burger felejtheto kb mekis izu
#2
Jó példa rá, hogy el lehet adni bármit.
Sok esetben nem is a minőség a kulcs, hanem a marketing. Szerintem kb 10.000 Ft-ból bárki tud olyan minőséget összeállítani, mint a Smashy. Kell hozzá venni egy öntött vas sütőlapot, ha nem lenne serpenyőd és kell egy olyan buci recept ami nem tömör. Ezt vagy kitapasztalod vagy megelégszel a zacskós boltival. Onnantól kezdve megvagy vele, mert csak szét kell nyomni a húst a nagyon forró sütőlapon vagy serpenyőben (teflon nem ideális rá) és a Maillard-reakció következtében kérges rétegek keletkeznek a húson és ettől lesz olyan furán finom. Mindkét burgernek megvan a szépsége és nagyon finom tud lenni egy olyan smash burger is amiben nincsen különösebben semmi extra, csak tényleg uborka, hagyma, só, bors, hús és cheedar és valami favorizált szósz, tehát tényleg kb Mekis sajt burger kategória, de ha jól van elkészítve és minőséi alapanyagokból van, akkor messze megveri a Meki-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!