Ez így jól tudna működni, ha lefagyasztanám, vagy nem?
Gyakran csinálok "chili" ételt a legkülönfélébb módokon, de az alap mindig ugyanaz:
Többféle hagyma, többféle paprika lepirítása (vagyis inkább lassan szétfonnyasztása), fokhagyma, többféle chili, sok-sok piros paprika (füstölt és édes), kömény, oregano, kis paprikakrém, extra apróra vágott aszalt paradicsom, kis sűrített paradicsom, kis csoki/kakaópor és/vagy egy csipet fahéj, majd ezt az egészet elég durván odapirítva, majd a lepirult dolgokat egy kis sör és babérlevél kíséretében feloldom, és ezt visszaredukálom egy ilyen nagyon sűrű masszává. Ez az alap.
Ha ebből csinálnék egy óriási adaggal, és több részletben a végeredményt lefagyasztanám, akkor sérülne bármilyen módon? Tök egyszerű lenne egy kiolvasztott adagot csak rádobni a lepirított marhahúsra, és felönteni passat+alaplé kombóval.
Plussz kérdés: a paprikás, paradicsomos pörköltalappal is meg lehetne tenni ugyanezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!