Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sütni való pizzát nem...

A sütni való pizzát nem sütöttem csak melegítettem, lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
Dr. Oetker Guseppe pizza. 13-16 percig kellett volna 220 fokon sütnöm, de én sütés helyett véletlenül csak melegítettem. Lehet tőle bajom?
jan. 21. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
NEM. Ezek elösütött pizzák, melegítve csak undorító az ízük/állaguk, de más bajod nem lesz
jan. 21. 08:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű hogy lesz tőle bármi bajod,nem volt nyers.
jan. 21. 08:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Miből gondoljátok, hogy nem volt nyers? Nem értek hozzá, de 220 fokon 15 perc alatt a pizzatészta készre sül, nem? Amikor nézek igazi pizzakészítő videót, akik saját maguk készítik a pizzatésztát tojásból és lisztből, azok a pizzák is készre sülnek ennyi idő alatt.

A dolog amúgy úgy történt, hogy bár a hőfokot beállítottam, de a sütés idejét csak 5 percre (elég régi sütőről van szó. És miután letelt az idő, kinyitottam a sütő ajátaját, kivettem, majd pár perc után már ettem is. Akkor fura is volt, hogy miért nem tűzforró a pizza, hanem csak kellemes meleg, és csak utólag raktam össze, hogy elfeljetettem a sütési időt rendesen beállítani, ezért volt csak langyos-meleg tűzforró helyett.

jan. 21. 08:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Az 5 percet előmelegítésnek állítottam be, majd mikor letelt, és lekapcsolt a sütő, akkor betettem a pizzát és vártam 15 percet. Szóval nem inditottam újra az időszabályzót. És valószínű a sütő se azért kapcsolt le, mert elérte a 220 fokot, hanem azért, mert letelt az 5 perc melegítési idő.
jan. 21. 08:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A fagyasztott pizzákhoz a tésztaalapot elösütik, arra teszik a feltéteket. A feltétek közt nincs olyan, ami tényleg nyers lenne.
jan. 21. 08:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Erra a pizzára az van irva: "Guseppe Pizza szalámival, gyorsfagyasztott". Más pizzán az van rajta, hogy: "gyorsfagyasztott, elősütött". Szóval lehet, hogy ez nem elősütött tésztás.
jan. 21. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Láttál már életedben nyers tésztát? Tudod, amit dagasztani lehet, meg gyúrni, meg formázni. BIZTOS vagyok benne, hogy a te mirelit pizzád NEM ilyen állagú volt, mert akkor meg sem etted volna.
jan. 21. 09:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mennek a zöld pipák!
jan. 21. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:
19%
Lehet.
jan. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!