Mit süssek egy doboz étcsokis lindt golyóból?
Figyelt kérdés
Annyira nem szeretem, így inkább beletenném valami sütibe. Esetleg brownien vagy hasonlón gondolkodtam, de nem találok receptet hozzá. Esetleg valakinek van ötlete?2024. jan. 20. 09:45
1/13 anonim válasza:
Szerintem igen rossz ötlet, ez sütiben pocsék lesz. Inkább add oda valakinek, aki szereti
2/13 anonim válasza:
Rántsd ki, mint a mars csokit szoktak.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy az lesz a megoldás
2024. jan. 20. 10:09
4/13 anonim válasza:
Brownieba elvileg beletehed, bár a tölteléke szét fog folyni, bem lesz guszta.
De ez egy prémiumabb csoki, kicsit túl jó hozzá, nem?
Én inkább egy ilyen cheese cake dekorálására jobb ötletnek tartanám.
De sütés után, hidegen, akkor egyben marad gusztusosan. Esetleg kis ehetõ csillámmal megsepregetni ecsettel, hogy szép legyen.
5/13 anonim válasza:
A tölteléke kakaóvaj, ami zsíros, és könnyen hevül és a fala vékony.
6/13 anonim válasza:
Jó kis vastag tésztájú fánk közepébe tenném, hogy szétolvadjon benne sütéskor...
7/13 anonim válasza:
Ha osszekockazod akkor ugy belekeverheted a kesz brownie tesztaba. Tuti finom lesz.
De a legjobb elajandekozni.
8/13 anonim válasza:
Én akkor már inkább sütnék egy gofrit amire ráolvasztanám a lindtcsokit plusz tejszínhab legkirályabb. Biztos nem dobálnám bele lisztes masszában ezt a csokit.
9/13 anonim válasza:
Muffinba vagy brownieba jó lesz.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2024. jan. 20. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!