Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Két éve is ilyen drága volt a...

Két éve is ilyen drága volt a kukorica dara?

Figyelt kérdés

Ma vásároltam 0,5kg -ot (igaz BIO, de ez az egy féle volt és ebbe a boltban legalább volt), de 450Ft volt az ára.

Anno ezen híztak a malacok

jan. 14. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális áron vetted, nyilván tíz éve olcsóbb volt.
jan. 15. 08:13
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Minden rohamosan drágul, csak a munkaerő nem. A valódi infláció kb. 50-60% lehet évente.
jan. 15. 09:26
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Én horgászom és mint minden felment dupla, tripla árra 2-3 éve!

Pár éve a darát vettem horgászathoz pontosan nem tudom mennyiért de nem annyiért mint most...A csemege kukoricára viszont emlékszem hogy 180Ft volt egy doboz most meg 350-400...Kb a dara is olyan árba lehetett.

De az "ezen hízott malacok" ra válaszolva a takarmány(állatnak) se sokkal olcsóbb..

jan. 15. 16:31
 14/16 A kérdező kommentje:

13, akkor hogy a fenébe lehet 2000Ft alatt sertéshúst venni?

A kukoricában kb 6g fehérje van/100g. Ráadásul nem is teljes értékű (az ember számára legalábbis tuti nem). A sertéshusban kb 100 grammonként van 20g protein. Szóval nem igazán jön ki a matek még akkor se, ha a malacka az elfogyasztott fehérjét 100%-ban képes izomépítésre hasznositani

jan. 15. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Minden húsban van fehérje nem attól függ hogy amíg "élt a hús" mennyi fehérjét evett életébe.

Vagy nem értem a kérdést ha 100g/6g kukoricát evett mindig akkor a húsába is 100g/6g fehérje tartalomnak kéne lennie vagy mi?

jan. 16. 12:36
 16/16 A kérdező kommentje:
15, kicsit monetáris szemszögből vizsgáld
jan. 16. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!