Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ugyanaz a kolbászanyag sütve...

Ugyanaz a kolbászanyag sütve sósabbnak tűnhet, mint füstölve?

Figyelt kérdés
jan. 10. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
jan. 10. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Igen.
jan. 11. 06:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem valószínű.
jan. 11. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
De, egyértelmüen, ugyanis melegen az ízek intenzívebbnek érzödnek, mint hidegen.
jan. 11. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában ha külön készítenek sütnivaló kolbászt, akkor mindig kevesebb sót raknak bele és enyhébben fűszerezik, pont ez miatt. A füstölt kolbásznál a só egyben tartósítószerként is működik, míg a sütnivalónál csak ízesítés szerepe van. Én a sütnivalóhoz 1,5dkg/kg, a füstölésre szánthoz pedig 2,5 dkg/kg sót szoktam tenni.
jan. 11. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!