Főzőtejszínt kell hígítani valamivel?
Figyelt kérdés
Tejszínes csirkemellet szeretnék főzni, de nem készítettem még soha. Nem tudom kell e hígítani, vagy csak simán ráönteni.jan. 8. 11:02
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nagyon sűrűnek tűnik a dobozban.
jan. 8. 11:15
7/9 anonim válasza:
Ha esetleg nagyon összeáll, vagy félsz hogy odakap mire átfõ, pici vizet még minding tehetsz rá.
Csak ne egyszerre áraszd el, hanem szép lassan, óvatosan adagolva.
Szerintem ha fôzni nem is, de enni ettél már ilyet, nem? Vagy legalábbis videóna láttad a szósz állagát, nem? Kb azt célozd meg
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Elkészült, nekem nagyon sűrű így ez a tejszínes szósz, ahogy hűlt még sűrűbb lett. Tennem kellett hozzá kis vizet, újra melegítettem, így jó lett.
jan. 8. 14:00
9/9 anonim válasza:
Na, szuper. Ez ennyi teljesen normális dolog. Nem kell ráfeszülni a fôzésre, lehet állítani a kaján picit, óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!