A 30%-os habtejszíneket lehet melegíteni? Fehér csokis ganachehoz kellene valamilyen tejszín, de nem tudom eldönteni, hogy hab vagy főzőtejszín kell. Szerintetek 30%-os habtejszínt vagy 20%-os főzőtejszínt használjak?
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 15:29
1/5 anonim válasza:
Habtejszin kell és lehet melegíteni, csak forralni nem
2/5 anonim válasza:
Ehhez habtejszín kell, ami 30 %-os és természetesen lehet melegíteni, forralni nem kell.
De csak igazi tejszín jó hozzá, a különbözö növényi alternetívák nem!
3/5 anonim válasza:
Rendes habtejszínt vegyél ne főzőtejszínt,tele van mű dolgokkal.
4/5 anonim válasza:
A fozotejszin nem jo hozza. A ganachehoz habtejszin kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!