Melyik ételt lehet elkészíteni a legggyorsabban?
mákos guba
borsófõzelék + sült virsli
tejbegríz, tejberízs, zabkása
fajita (tortilla lap, egy kis paradicsom szósszal éd fûszerekkel megpirított csirkemell, saláta, tejföl)
dahl
házi hamburger (zsemle, sajt, paradicsom, darált hús fûzserezve meggyúrva, serpenyõben kisütve. ehetsz mellé sültkrumplit, salátát stb)
pásztortarhonya
instant ramen kicsit felturbózva (tenni rá egy tükörtojást, póréhagymát, sajtot, majonézt, mogyoróvajat. Nézz körül online, az ázsiaiak is így eszik ôket)
Van egy csomó olyan, amit összedobsz, aztán ott lehet hagyni. Ezeket én úgy szoltam, hogy hazaesek, bevágom a sütõbe, és mire lezuhanyzom, átöltözgm, kész a vacsi:
lasagne
kb bármilyen zöldség vagy húsleves (a zöldségeket elõre megtisztítva, felkarikázva fagyaszd le, így csak bele kell markolni)
hajába sült krumpli + majonézes halkonzerv
Vajas kenyér. Pillanatok alatt megvan.
Legalább leírhattad volna, h kb mennyi időt akarsz rászánni. Így rohadt nehéz tippet adni. Mennyi a gyors? 10 perc? Fél óra?
13: Bizonyos szempontból nem értek egyet. Például csak egy sima sajtos tészta esetén a tojás és a tejtermék is jó tápanyagforrás. Viszont tény, hogy én mindenképpen gondolkodok mellette zöldségen vagy gyümölcsön. Tehát például zöldséglevessel együtt jobb egy napra. (Igazi zöldséggel házilag.) Akár vacsorára együtt, akár külön-külön.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!