Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sós tortát süssek?

Milyen sós tortát süssek?

Figyelt kérdés
Vagy olyasmi ami "tortának" nevezhető?
2010. okt. 22. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyet. Ne süss. Inkább vegyél egy illóolajos fürdőt!
2010. okt. 22. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Te meg menj a ....:)))
2010. okt. 22. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Van valami olyasmi,hogy kisütsz palacsintát (sósra csinálod a tésztát). Rétegezed és a rétegek közé füstölt sajtot, trappista sajtot és még valamilyen sajtot teszel és sütőben összesütöd. Éz nem olyan tipikus torta, de sós és kerek :)
2010. okt. 22. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Minek válaszolgatsz,ha nem tudsz normálisan.
2010. okt. 22. 12:48
 5/9 A kérdező kommentje:
És azt még meg kell sütnöm,ha így rétegzem a palacsintát?
2010. okt. 22. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már csináltam!:) Pontosan nem emlékszem a receptre,neten kerestem!És kétféle receptből csináltam.Mind kettőt netről szedtem!:) Húsos torta volt és nagyon finom!A tetejére pedig sajtot reszeltem és tortaformában sütöttem!
2010. okt. 22. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

persze, létezik sajttorta, de lehet piteformában, vagy tortaformában sós kevert tésztával, zöldségekkel, sonkával

ízesített "tortát" csinálni.

én baconos-krumplis muffint szoktam gulyásleves mellé csinálni.

2010. okt. 22. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a palacsintás ötlet megtetszett, én is támogatom, néha szoktam készíteni: sós palacsintákat sütsz és egymásra rétegezed.

Közé ízlés szerint rakhatsz pl. bolognai húsos szószt + reszelt sajtot, vagy dinsztelt gombát kevés tejszínnel lágyítva, jól fűszerezve, vagy akár sűrű, sajtos spenót-krémet. A tetejére szórj jó vastagon reszelt sajtot és sütőben pirítsd rá. Tortaként lehet szeletelni, mindegyik ízben nagyon finom!


Anyósom szokta készíteni: 6 tojásos piskóta-tortát süt, amikor kihül, 3felé vágja. Töltelék: márványsajtot natúr krémsajttal kikever, ezzel keni meg a rétegeket és kívülről is az egész tortát. A tetejére kézzel elmorzsolt márványsajtot szór. Én speciel utálom, de aki szereti a márványsajtot, az mind áradozik róla (nálunk az egész család imádja, csak én nem :=) )

2010. okt. 22. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
2010. okt. 22. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!