Sajtos pogácsa tésztája meddig áll el nyersen a hűtőben?
Fujtató nélkül (élesztő, sütőpor)nehezen lesz pogácsa belőle esetleg sós omlós rúd.
24 órát simán elvan egyébként hűtőben a tészta
Limara "sajtos szál" sós tésztáját szoktam elkészíteni. Mindig előtte való nap állítom össze és egy napot a hűtöben van. Van olyan is, hogy még előrébb akarok dolgozni akkor beteszem a fagyóba. Nagyon jót tesz nekik a hűtés.
Ebben sincs térfogatnövelő.
Két napot még eláll. Harmst nem kockaztatnek
És nagyon finom lesz. Nem levegős hanem omlós roppanós. Akkor lenne levegos ha lenne benne eleszto vagy sutopor. De en se teszek soha mert igy tovabb friss meg nekem jobban izlik ha nincs benne egyik ss.
Egyrészt a tojás feltörtelenül, az ép héjában áll el hosszabb ideig, a feltört tojás nem.
Másrészt föleg nem az a gond, hogy a tojás megromlik, hanem hogy az összegyúrt tészta elkezd erjedni.
Harmadszor, ha nem tudod megsütni a tésztát, legközelebb tedd a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!