1/4 anonim válasza:
Uborkagyalun lenyomod a krumplit, és kisütöd olajban.
2/4 anonim válasza:
Bő olajban és lassan,nagyon vékonyra vágva.Ha kész utána fűszerezd.
3/4 anonim válasza:
Annyit hozzátennék, hogy nem elég vékonyra gyalulni, hanem nagyon alaposan le kell itatni. A lehető legkevesebb nedvesség maradjon benne. Fűszerezni utólag kell, főleg sózni. Bár ez utóbbi vizet von el, de előre sózod, vagy ha nedves marad, akkor nem ropogós.
4/4 anonim válasza:
Én mikróban csináltam, régen volt, de nagyjából így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!