Elkezdhetem az isler és a linzerek sütését ma már, ha karácsonyra kell addigra meg lesz egy csomó teendőm?
Minek?
Ha most megsutod, akkor a korong holnapig áll, holnap betöltöd, akkor holnapután lesz az igazi, de akkor meg csak 17. lesz. 24/25. én szokott lenni az eszem-iszom, én meg egy hetes linzert nem szívesen ennék.
Nyugodtan megsütheted, jól záródó fémdobozban semmi baja nem lesz, csak finomabb és omlósabb lesz! Mindig így szoktam, és már anyukám is, nagymamám is így csinálta.
(Két hete sütöttem darálós sütit, igaz, nem karácsonyra, de két hetesen van a fém dobozban, napról napra finomabb.) Az első pár válaszoló köszönő viszonyban nincs a sütéssel. Linzert, hókiflit, ilyeneket már 2 héttel előtte simán megsütötték mindig is. A benne levő zsíradék nem hagyja kiszáradni. (Fémdoboz, és hűvös hely, mondjuk spájz.)
Korai még, nekem másnapra puha szokott lenni.
Majd inkább jövő hét közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!