Milyen lekvár van a SPAR-ban kapható islerben?
Figyelt kérdés
A péksütemény részlegen vásároltam a napokban egy islert kíváncsiságból, nagyon finom volt, és szeretnék én is készíteni, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy milyen lekvár/dzsem volt benne. Szamóca, esetleg erdei gyümölcs lehet?
Nem az előrecsomagolt sütire gondolok. Előre is köszönöm, ha valaki esetleg tudja rá a választ, és leírja!
2021. márc. 16. 15:00
2/15 anonim válasza:
Vegyes gyümölcs íz. A legolcsóbb, vízzel hígítva.
3/15 anonim válasza:
Egyébként az isler hivatalosan barack lekvárral készül
5/15 anonim válasza:
úgyúgy, a hitlerszalonna áll a legközelebb a valósághoz.
Nem lekvár az hanem valami gyümölcs ízű élelmiszeripari alkotás, annyira mű, hogy finom!
6/15 anonim válasza:
Egyébként az otthoni nem lesz olyan majd meglÁtod
7/15 anonim válasza:
3, Az eredeti ishlerben konkrétan lekvár sincs.
8/15 anonim válasza:
Vegyes gyümölcsíz.
Mi otthon is ezt szoktunk beletenni, vagy ami van. Csak savanykás legyen.
9/15 anonim válasza:
A legolcsóbb hulladék. De az nem is iscler, ahogyan azt már valaki írta, csak ugye minden szart el lehet adni.
10/15 anonim válasza:
Szerintem valami vegyes gyümölcsös vagy ribizlis lehet, de már elég régen ettem :D Én amúgy a Pacific fekete-piros ribizli készült extradzsemmel készítem házilag az islert, szerintem azzal a legfinomabb, olyasmi ízű, mint a bolti islerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!