Bakonyi sertésragu elé milyen levest készítenétek?
Pont en is fokhagymakremlevest akartam irni mielott megnyitottam a kerdest
De lehetne valami zellerkremleves is pl
Szintén, biztos, hogy valami tejtermék (tejföl, tej, tejszín) mentesen készítenék elé.
Egy magyaros alapú, mint egy hamisgulyás, tarhonya, lebbencs, stb, szintén megosztó, mert a bakonyi is hasonló alappal készül.
Inkább egy csontleves, vagy májgaluska, grízgombóc...
én mondjuk pont azért készítenék valami tejeset, hogy tartsam a “vonalat”...
de ez annyira szubjektív, hogy ha valaki emiatt pontoz le mást az igazi lelkiszegény ;)
Nem, aki emiatt pontoz le, azért teszi, mert ezt tanulta, és ért hozzá. És pontosan tudja, hogy 10 emberből 8 , nem szívesen eszik tejeset tejessel.
Aki szerint meg ez így jó, az meg fantázia szegény. Ha már személyeskedünk...
“aki emiatt pontoz le, azért teszi, mert ezt tanulta, és ért hozzá”
- vagyis nem én kezdtem a személyeskedést, de azért megmagyarázod :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!