Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek? A hozzávalók lent.

Mit főzzek? A hozzávalók lent.

Figyelt kérdés

van itthon fél kg darálthusim, 4 szelet pulyka mellem,krumpli,hagyma,tejföl,tojás,rízs,s.répa,zöldborsó,mindenféle fűszer...kukorica.

Valami teljes menüt szeretnék. Köszike,de tényleg már nem tudok mit kitalálni... Megőrülök !!!

2010. okt. 21. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Készíts cukorborsólevest húsgombóc-levesbetéttel! Rántott pulykamell, rizs!
2010. okt. 21. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:

krumpli leves; töltött burgonya;borsó leves; rizibizi; rizses hús; tojássaláta; kukoricasaláta; rakott krumpli;

palacsinta;

2010. okt. 21. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
zöldségleves vagy tojásleves, töltött pulyka, hagymás krumplival hagymás kukoricasalátával,desszertnek meg tejfölös süti.
2010. okt. 21. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
bocsi - hagymás* 2x irtam be :D
2010. okt. 21. 11:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,húsgombóc leves lett,kukoricás rízs,tejszínes pulykamellel.
2010. okt. 21. 13:46
 6/9 A kérdező kommentje:
A töltött pulykát hogyan kell csinálni?
2010. okt. 21. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó vékonyra klopfold ki a pulykamelleket,sózd,borsozd ,tegyél rá 1-1 zsályalevelet,de ezt leget aprítva is vagy ha,nemszereted a zsályát,akkor egy kis oreganot,bazsalikomot vagy kakukkfüvet. Ezt így tedd félre a hűtőbe,addig meg kell csinálni a tölteléket,úgy,mint a fasírozottnál jó vörös és fokhagymásan ( gondolom azt tudod hogyan kell) majd vedd elő a már előkészített pulykamelleket és vegyél a töltelékből egy fél tenyérnyi darabot oszlasd el rajta és így tekerd fel.

Ezt lehet panírozni is akár,de akkor nemlesz egy diátás kaja vagy vajazz vagy olajozz ki egy tepsit tedd egymás mellé szorosan a melleket tegyél rájuk egy kiskockákra vágott bacont és lassú tűzön mehet is a sütőbe.

Én szósszal is nyakon szoktam önteni,mert nekem túl száraz a pulyka húsa. Általában fokhagymás tojással elkevert tejjel öntöm le. Mennyei kaja ja és még a végén petrezselymet is szórok rá,igazi színkavalkád,érdemes vele dolgozni,mert meg nyaljátok a 20 ujjatokat :):):):)

Remélem elég kimerítőre sikerült a válaszom. Utolsó hozzászóló voltam :)

2010. okt. 21. 14:47
 8/9 A kérdező kommentje:

hmm.. nyami-nyami.. ma ez lesz a kajcsi!!

köszi!

2010. okt. 22. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:
örülök,hogy elnyerte a tetszésed és mondd csak,hogy sikerült??? :-))))
2010. okt. 23. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!