Ha fehércsokoládét felolvasztok és kakaóport adok hozzá, tudok belőle tejcsokoládét csinálni? Mennyi kakaóport kell hozzá kevernem?
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 12:37
2/8 anonim válasza:
Nem lesz az igazi, ízre biztos nem.
4/8 anonim válasza:
Sütibe kell csoki és nincs otthon? Más összetevő nincs amibe bele lehet keverni a kakaót?
5/8 A kérdező kommentje:
Bonbonokhoz gondoltam így. A hozzávalók tekintetében nem látok különbséget, legfeljebb az arány nem tökéletes, de elvileg pont ezért "nem is igazi csoki a fehércsoki", nem, hogy nincs benne kakaópor, csak kakaóvaj... a kakaómassza meg minőségi csoki esetén simán kakaópor és kakaóvaj, ezért gondoltam erre.
2023. dec. 3. 13:24
6/8 anonim válasza:
Bonbon esetében pont jobban jársz a kevésbé csokis csokival, vagyis inkább a bevonó szerű csokival, mert minél igazibb, annál jobban olvad és egy bonbon esetében ez nem túl jó,főleg ha ajándéknak szánod.
A fehér csokis bonbon is szép,es a célnak megfelel.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak most olyan krémmel gondoltam, ami kevésbé jó fehérrel...
Mondjuk ez meglepett, évek óta csinálok bonbonokat, eddig valahogy mindig a fehércsokisokat volt nehezebb temperálnom :O azt gondoltam, pont a magasabb kakaóvajtartalom miatt
2023. dec. 3. 13:38
8/8 anonim válasza:
Én innen szoktam rendelni hozzávalókat.
Ha megnézed az összetételét, pont az a magas alapanyag tartalom, ami miatt szerintem is nehezebb dolgozni vele.
De ezek tényleg jók, és finomak.
Szokott lenni néha rózsaszín csoki is 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!