Házilag szeretnék fehér csokoládét készíteni, de nem kell bele valamilyen emulgeálószer? A boltban kaphatóban mindig van, gondolom nem véletlenül, a receptek viszont nem írják.
Figyelt kérdés
(nem vagyok egy nagy csokoládéfőző)2015. okt. 9. 22:58
1/3 anonim válasza:
Az emulgeálószerek nagyrészt fölöslegesek, ahogy a tartósítószerek, ízfokozók, meg egyéb adalékok is.
3/3 anonim válasza:
Szójalecitint lehet venni kapszulában, nem túl drága dolog. Csokiba nem tudom, hogy mennyire szükséges, én növényi "vajba" szoktam használni, hogy ne váljanak szét a rétegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!