Melegszendvicshez kinek milyen sajt vált be legjobban, és hogy, miben sütve?
Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 18:45
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat, ment a 👍
Én ennyiféle változatról még nem is hallottam, csak az egyszerűbb, sonkás, v. szalámis szendvicsre gondoltam, pl. amit büfékben lehet kapni, és olyan pirosra, ropogósra van sütve a sajt a tetején
2023. nov. 24. 21:45
14/18 anonim válasza:
Serpenyőben pirítom mindig. Rendesen lehet karamellizálni a sajtot, feltétnek meg olyan kell, amit szintén jól lehet sütni vagy tenni rá 3-5 féle sajtot és nem flikk-flakkozni. Jó minőségű vajon pirítva nagyjából garantáltan finom lesz a végeredmény.
18/18 anonim válasza:
Leginkább trappista van itthon, vagy néha gouda, én mondjuk olyan nagy különbséget nem találtam köztük, lényegében teljesen alap sajtok.
Margarinos kenyér, rajta párizsi és sajt, másfél percre be a mikróba, hogy jól ráolvadjon a sajt, utána a tetejét még megszórom őrölt pirospaprikával és feketeborssal.
Imádom! :) Lehet hogy mindjárt eszek is egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!