Melegszendvics tetejére melyik a jó sajt?
amelyik megolvad es megsul.
En a trappistat szeretem. De jo a gouda vagy a mozarella is.
Én a Spar trappistát szoktam meleg szendvicsre.Finom,szépen rápirul( én úgy szeretem.)
A Füredi trappista olyan lesz mimt a karton papír, a Tolle trappista szintén, és még az íze is fura.
mindegy amíg tejből van.
ilyen növényizsíros vackokat kerül messzir.
Én a Metróban kilós kiszerelésben egészen jó áron kapható reszelt Óvári sajtot szoktam a melegszendvicsre szórni.
De pizza készítésnél is ezt használom.
Èn a cheddar sajtot szeretem. Tipikus sajtos tallér-íze van és nagyon finom.
De a lágyabb sajtok közül a Roquefort is jó választás.
Van egy nagy kedvencem: a zöld pesto-s gouda sajt, ami bazsalikommal és magokkal készül.
Önmagában is megállja a helyét egy kenyérre ráolvasztva: önmagában melegszendvicskrém íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!