Melegszendvicshez kinek milyen sajt vált be legjobban, és hogy, miben sütve?
Nálunk a mozzarella.
A pizzán is tökéletes, és az nagyon hasonló mûfaj. Gyorsan olvad, nem gumis.
Sütõben.
Van a tepsiben egy ilyen lábas rács, ez benne a tepsiben, szóval nem potyog, nem csepeg le, de szépen körbe tudja venni a légkeverés.
Sima reszelt trappista is tökéletes.
A kedvencem az a sajt ami lehullik a szenyóról és a tepsilapon sül pirosra.
Sütőben készítem.
A kenyeret vagy bagettet melegszendvics krémmel kenem, csirkemell, és a maasdamer sajt ami szerintem brutál jó a tetején.
7es vagyok, nálam a recept: Melegszenya krém vagy: kenőmájas összekeverve apróra vágott lila hagymával/újhagymával. Erre pár szelet hegyes erős, pár vékony paradicsom, majd erre a reszelt sajt.
Viszont: mielőtt mindezt ráteszem: megpirítom a kenyér/pékáru alját, hogy az is ropogós legyen. Mindezt persze retro grill sütőben.
Tetejére sütés után ízlés szerint szószok. NYAMM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!