Hogyan készítsem el az oldalast hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
Sütőben készítettem már ( kezdő főző vagyok)és teljesen száraz volt.Valahogy szaftosabbra gondoltam, köszönöm.2023. nov. 10. 21:04
2/9 anonim válasza:
Hát ennél több támpont segítség lenne, hogy hogyan készítetted. Lehet tulsutotted, vagy nagyon feldaraboltad, esetleg nem is oldalas volt igazából stb.
3/9 anonim válasza:
Kezdetben kevés vízzel párold lefedett edényben, ha puha, akkor süsd meg pirosra, így nem lesz száraz
4/9 anonim válasza:
Tedd sütőzacskóba, ott nem fog kiszáradni
5/9 anonim válasza:
Tepsibe,pici víz alá alufóliával lefedve két óra
Fólia nélkül meg egy félóra és kész, nem száraz.
6/9 A kérdező kommentje:
Megsütöttem fokhagymásan, vöröshagyma ágyáson 1 órát fólia alatt azután fél órát pirítottam
2023. nov. 11. 15:30
7/9 anonim válasza:
Vagy a sütőd szar. Nekem pl az a probléma, mindent kiszárít, amint lekerül róla az alufólia.
Ez van.
8/9 anonim válasza:
Először lassan párold lefekvés, aztán, ha puha, tedd nagy lángra, és úgy rövid ideig.
9/9 A kérdező kommentje:
Megsütöttem sütőben alufólia alatt 1 órát majd fél órát pirult nem száradt ki.Egy 600eurós sütőm van szerintem az nem szar.
2023. nov. 13. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!