Majkremes Spagetti nagyon gaz szerintetek?
Most tanulgatok fozni...16 vagyok es mostanaban magamnak csinalom a vacsorat vagy az ebedet ha anyuek keson jönnek vagy mas dolguk van.
Sokszor szoktam tesztat fozni es enni kulonbozo feltetekkel, szoszokkal...a minap nemvolt cask tejszin es majkrem ami ugy jol jött volna a tesztara...es gondoltam miert ne.
Es tök jo ize volt.
Amikor apam meglatta teljesen kiakadt (mar nem rossz ertelemben, de azt mondta hat nekem elment az eszem o meg ilyet nem latott...)
Szerintetek nagyon undorito? Esküszöm finom volt
Ámbár számomra elég unortodoxnak hangzik, szerintem egyáltalán nem hangzik rosszul.
Én a májkrémet és a spagettit is szeretem szóval én nem ellenezném a kettő kombinálását, ha meg ráadásul ízlett is, akkor minden rendben van (csak nem tudom mennyi májkrém kellene egy adag spagettire.)
Ha ha nem zavar a "főzési szabályok megszegése" akkor szerintem próbáld ki a spagettit porcukorral, az is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!