Airfryerben mennyi ideig kell sütni a krumplit illetve a rántott húst/sajtot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 13:18
1/5 anonim válasza:
Hát ezt inkább ki kell tapasztalni, mert nem mindegy milyen vastag szeleteket akarsz sütni illetve előmelegíted-e az airfryert (én pl nem szoktam).
Steakburgonyát 10 percig szoktam előbb 160 fokon hogy puhuljon is majd átkeverem és 8 percig 200 fokra felrakom hogy kívülről ropogós legyen. Bolti fagyasztott rántott trappistát 12 percig szoktam sütni 185 fokon, felénél megfordítva, chili cheese nuggets és camamber nuggets 8 perc 200 fokon, felénél szintén kicsit átrázva.
Húsból inkább csak csirkemellett szoktam így sütni, az felkockázva olyan 18-20 perc alatt sül meg 190 fokon, de tényleg érdemes inkább ránézni 10 perc után és lejjebb/feljebb venni a hőt ha szükséges.
4/5 anonim válasza:
Beleteszem a sajttal töltött pulykamellet 2db és krumplit 200 fok 15-20 perc és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2023. nov. 5. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!