A marhapörkölt holnap estig a hűtőben eláll ?
Figyelt kérdés
Ha ma délelőtt készítek egy kiló marhapörköltet amit holnap este 6 óra felé akarunk megenni , akkor annak lehet valami baja vagy esetleg rosszabb íze lesz idővel ?2023. nov. 2. 08:48
2/11 anonim válasza:
Szerintem frissen elkészítve legjobb az étel, de baja nem nem lesz.
3/11 anonim válasza:
Éttermek 1 hétre előre elkészítik… 4-5-6 napig simán nincs baja.
4/11 anonim válasza:
Halat és gombát kivéve minden főtt étel eláll minimum 3 napig de a legtöbb 4ig is hűtőben
5/11 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint, a pörkölt (is) finomabb, ha áll pár órát, esetleg 1-2 napot.
6/11 anonim válasza:
Titeket tenyésztenek, vagy honnan jöttök ezzel a marhasággal újra meg újra...?
7/11 anonim válasza:
Az még három nap múlva is jó simán.
8/11 anonim válasza:
Frissen mindenből jobb enni! De szinte minden eláll hűtőbe 3-4 napig...
Nem is értem miért gondolják másképp?!
Ezek szerint van(biztos van) aki minden nap frisset főz és azt meg is eszi?
Másnapost már nem? Egy marha pl amit főzni kell órákig egy napi étkezésre szerintem nem gazdaságos nekilátni! A fél nap rá megy akkor mindig ha frisset csinál az ember!
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ma nem értem rá mégsem úgyhogy nem tudtam neki állni .
Így holnap délelőtti programom lesz
2023. nov. 2. 18:29
10/11 anonim válasza:
Akkor legalább aznapi frisset esztek és nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!