Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Oldalashúst milyen báclében...

Oldalashúst milyen báclében kell leáztatni előtte és hány órával?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 07:39
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Tessék...?
2023. nov. 2. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Sózom borsozom. Egy éjszakát szoktam, de ez az adott körülményektől függ. Olyan fűszereket használhatsz amilyet szeretsz. Lehet olajos pácot is készíteni és azzal bekened és úgy hagyod állni.
2023. nov. 2. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Először is PÁClé, nem bác!

Másodszor semmilyenben nem KELL áztatni, semmi értelme sincs.

2023. nov. 2. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
Só oldatban is szoktak húst pácolni
2023. nov. 2. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

Bőven elég egy órával sütés előtt fűszerezni,sózni.

Nem kell semmiben pácolni.

2023. nov. 2. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!