Oldalashúst milyen báclében kell leáztatni előtte és hány órával?
Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 07:39
2/5 anonim válasza:
Sózom borsozom. Egy éjszakát szoktam, de ez az adott körülményektől függ. Olyan fűszereket használhatsz amilyet szeretsz. Lehet olajos pácot is készíteni és azzal bekened és úgy hagyod állni.
3/5 anonim válasza:
Először is PÁClé, nem bác!
Másodszor semmilyenben nem KELL áztatni, semmi értelme sincs.
4/5 anonim válasza:
Só oldatban is szoktak húst pácolni
5/5 anonim válasza:
Bőven elég egy órával sütés előtt fűszerezni,sózni.
Nem kell semmiben pácolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!