Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzőversenyre szeretnék menni?!

Főzőversenyre szeretnék menni?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hobbim a főzés, és arra gondoltam hogy résztveszek egy főzőversenyen. Falunapra gondoltam vagy valami hasonlóra, cél a szórakozás, és nem a versengés. Van itt olyan aki màr volt? Lenne pàr kérdésem mivel még nem voltam soha 😄

2023. nov. 1. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a falunap rendezöitöl kérdezd mi az elképzelésük? (Ahány ház, annyiféle fözöverseny!!!)
2023. nov. 1. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon érted ennek az oldalnak a működését, ugye?
2023. nov. 1. 12:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért is?
2023. nov. 1. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy dolgok készülnek ilyen helyeken, általában pörkölt vagy gulyás fantázia neveken.De vannak célirányos pl.birka vagy lecsó főzés is.
2023. nov. 1. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm indult versenyen nyáron. Ott bármit lehetett csinálni!

Ő csinált vaddisznó pörköltöt sztrapacskával. Mégis egy sima lecsó főző nyert! Bár nem tudom mit néznek hogy mennyire finom, az elkészítés nehézsége stb ? De a végén kiderült hogy a polgármester rokona nyert a lecsóval! Szóval bunda is benne lehet!😁🤔 De egy lecsót meg egy jó pörköltöt nem is tudom hogy lehet pontozni...Egyszerűbb az a verseny ahol egy fajta kaja a feladat, ott lehet ízlelni melyik a jobb!

2023. nov. 1. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok versenyen voltam már, néhányat nyertem is. Mi érdekel?
2023. nov. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!