Miért nem főtt meg a sárgaborsóm?
Azért nem halásztam ki a szalonnát, mert kisebb kockákra vágtam, majd 4órán át főztem a sárgaborsóval. Az ízét már kifőtte.
Megettem egy tányérral, de csak azért, mert olyan jó ízt adott a szalonna, és nagyon sajnáltam. De pocsékul nyers volt a borsó!
A pürét nem szeretem.
Kb 1hónapja vásároltam, nem akciósan..
Na mindegy, legközelebb (elég soká lesz ilyen), a legdrágább fajtát veszem meg!
Sima "mezei" olcsó magyar fajtát szoktam venni én is, de mindig megpuhul, bár én kuktában főzöm.
(Kuktában csak akkor szabad főzni, ha jóval nagyobb a kuktád, mert a sárgaborsó felhabzik, és eldugíthatja a szelepet.)
A drága lencsével meg megszívtam, mert semmi íze nem volt. Csak pont elfogyott az olcsó magyar...
Köszönöm..
Egyébként ennek a márkája: Cornfarm.
Lejárati idő: 2011...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!