Miért nem főtt meg a sárgaborsóm?
Figyelt kérdés
4óra főzés után feladtam. Pedig beáztattam. Dobhattam ki; nem is a borsót sajnáltam, hanem a sok füstölt szalonnát, amit belefőztem.2010. okt. 18. 20:52
1/16 anonim válasza:
Ilyet még nem pipáltam nem kell a sárgaborsót áztatni akkor is hamar megfő.
2/16 anonim válasza:
Lehet, hogy nem sárgaborsó volt...
3/16 anonim válasza:
nem értem, miért dobtad ki a szalonnát is? ki kellett volna szedni, a levet leszűrni, és csak a borsót kidobni
4/16 anonim válasza:
Azért nem főtt meg a borsó, mert olyan öreg volt,hogy 130 évig járt az édesannyával.
6/16 anonim válasza:
Leturmixoltam volna krémlevesnek, hozzá jó feltét a kihalászott szalonna.
7/16 Kriszti83 válasza:
Tuti hogy több éves sárgaborsó volt. Én a napokban főztem, kb. fél óra alatt megpuhult.
9/16 anonim válasza:
Azta a szalonnát azért egy szűrő segitségével kihalászhattad volna!!Én is azon vagyok,h 100 éves sárgaborsó volt már az!
10/16 anonim válasza:
Én is jártam már hasonlóan, azzala különbséggel, hogy én aztán meg is ettem belőle egy tányérral.
A végén majdnem ki kellett hívni a mentőket, azóta megfogadtam, hogy én soha többé nem eszem meg a sárgaborsót..
Zabálják a sertések, én maradoka sült csirkénél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!