Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi készítésű zsemlegombócot...

Házi készítésű zsemlegombócot főzés előtt vagy után lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Van sok szikkadt zsemlém, szeretjük a zsemlegombócot, de most a héten épp nem főzök vadast. Arra gondoltam fagyszatanám. Na de főzzem meg és úgy, vagy nyersen?
2023. okt. 17. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Inkább főzd meg jól tűri a fagyasztást.Csinálta nyersen is de nehezen fő meg.Olyankor mikróban kicsit kiengedték.
2023. okt. 17. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Felengedes után nem esik szét amúgy?

2023. okt. 17. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. okt. 17. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig két-háromszoros adagot készítek, mert nem szeretek vele vacakolni, meg sok csetressel is jár, ha kész, megfőtt, a megmaradó 1-2 adagot külön-külön lefagyasztom. Lassan, a hütöben kiolvasztva tökéletes lesz.
2023. okt. 17. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasznos volt :)
2023. okt. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!