Házi készítésű zsemlegombócot főzés előtt vagy után lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Van sok szikkadt zsemlém, szeretjük a zsemlegombócot, de most a héten épp nem főzök vadast. Arra gondoltam fagyszatanám. Na de főzzem meg és úgy, vagy nyersen?2023. okt. 17. 12:17
1/5 anonim válasza:
Inkább főzd meg jól tűri a fagyasztást.Csinálta nyersen is de nehezen fő meg.Olyankor mikróban kicsit kiengedték.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Felengedes után nem esik szét amúgy?
2023. okt. 17. 18:25
4/5 anonim válasza:
Én mindig két-háromszoros adagot készítek, mert nem szeretek vele vacakolni, meg sok csetressel is jár, ha kész, megfőtt, a megmaradó 1-2 adagot külön-külön lefagyasztom. Lassan, a hütöben kiolvasztva tökéletes lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasznos volt :)
2023. okt. 19. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!