Az indukciós tűzhelyt vagy a gáztűzhelyet választanátok?
Indukciós, mert az albérlet ezzel jött.
Az igazi tüzet jobban szeretem, de gondolom biztonsági szempontból az új lakásokba már az indukciósakat teszik, mert ezzel kevesebb valószínûsége lakástûznek.
Mondjuk a gázpalackot se szívesen cibálnám fel a másodikra, autónk sincs, szóval inkább csak a gyerekkori nosztalgia miatt hiányzik a gáz.
Indukciós. A gázt egyre jobban hígítják, és drágább is, mint az áram.
Van egy indukciós főzőlapom, azon egy lábasnyi víz kb. 2 perc alatt felforr. Anyámnál a gáztűzhelyen már kb. 15 perc kell ugyanehhez.
Az indukciós gyorsabb és takarékosabb. A gázt könnyebb tisztán tartani (szerintem).
Az utobbi miatt én azt választanám kert sokszor futnak ki dolgok. Egyébként az indukciósat minden más szempontból
5, hmm, én úgy tapasztalom, hogy az indukciós csak egy sima üveg lap, a gáznak meg van rácsa, rózsája amin a zegzugokba bele tud égni a kosz.
Az indukciósat én úgy takarítom, hogy hidegen lefújom konyhai sprével, hagyom állni egy jó fél órát, aztán letörlöm. Néha kell egy kicsit sikálni, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!