Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti melyik feketeerdő torta...

Ti melyik feketeerdő torta receptjét választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nincs óriási különbség közöttük, de én elég szőrszálhasogató vagyok.

2014. jún. 25. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Egyiket sem! A feketeerdő tortában nincs vaníliapuding, nem tudom miféle fétis ez a nosaltyn...

A legjobb piskóta recept egyértelműen a 3. az arányokat tekintve - a keményítőt kihagynám.

A feketeerdő tortában semmiféle különleges krém nincs, csak egyszerű, kevés cukorral felvert színtiszta habtejszín, amibe cseresznyéket tesznek. A legjobb, ha frisset veszel. Plusz a piskótába egy kevés cseresznyepálinkát adtak hagyományosan (manapság gyakran rumot).

Szóval ha nekem hiszel, egyik receptet sem használod fel teljes mértékben, de a piskótához hagyatkozhatsz az elsőre.

2014. jún. 25. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

??

2014. jún. 25. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Köszönöm a lepontozást, elárulná valaki mire kaptam?
2014. jún. 25. 13:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Most látom én is, én zöld kezet adtam neked nyilván, már az is nagy segítség, hogy válaszoltál!

Aki lepontozott, szerintem be kellene írja az ő véleményét előbb.

2014. jún. 25. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként elírtam, a 3. receptben nincs keményítő :) a csokoládé, liszt, cukor stb. aránya tökéletes ott a piskótához. Ha gyerekek is esznek belőle akkor alkohol helyett lehet befőttlevet adni hozzá.
2014. jún. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!