Az édesburgonyát hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy konyhatündér, meg eddig csak fagyasztott édesburgonyát vettem, azt csak simán beraktam a sütőbe és megsütöttem. Az addig oké, hogy meg kell pucolni, de most azt nem tudom, hogy utána kell e főzni, vagy ilyenek.2023. okt. 15. 22:59
11/12 anonim válasza:
Én általában mikróban szoktam. Megmosom, megszurkálom és kb 8-10 percre berakom max fokozaton.
12/12 anonim válasza:
Teljesen úgy mûködik mint a normál burgonya.
Szoktam belõle hajába sült töltött krumplit (jacket potato).
Szoktam belõle sültkrumplit. Mondjuk az Aldi itt tart gyorsfagyasztottat is, ami ilyen rusztikus (azaz nincs megpucolva).
A Nandos csinál felnegyedelt édesburgonyát magokkal, azt is szeretem, és ez sincs megpucolva.
Lehet belõle egy jó édesburgonyás csirke curryt.
Lehet belõle krumplipürét, ami kicsit narancssárgább mint a normál (vagy lila, ha a lila édesburgomyát veszed)
Van belõle csipsz is.
Pl a lilát amit itt látsz, Karácsony körül szoktam látni az itteni boltokban, meg az ázsiai negyedben. Ízre nem más.
Sós muffint
Édes muffint
Browniet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!