Milyen céklás, édesburgonyás ételek vannak, amikben nem nagyon érződik az ízük, és segíthetnek megszokni, megszeretni azokat?
Én az összeszokást céklás csokitortával kezdtem. Nagyon jól passzol a csokihoz, kicsit belereszel az ember és érezni de csak kicsit (rengeteg ilyen receptet találhatsz)
A másik amit javaslok a zöldségfasírt. Az alapja lehet csicseri, bab, cukkini, brokkoli kb bármi és ezeken túl is 3-4 fajta zöldség van bennük. Keress olxanokat, amikben édesk és cékla vannak.
(Az édeskrumpli egyébként csak minimálisan egészségesebb mint a sima kalória ugyanaz benne, ugyanúgy lassú szénhidrát, kevés vitaminnal van több az édeskrumpliban)
En ha valamit nem szeretek, azt nem eroltetem.
A ceklanak egyebkent kis mertekben nincs ize, palacsinta, smoothie, suti, kenyer es stb szinezesere is hasznaljak.
Edesburgonyat is keverhetsz barmibe, pl krumplipurebe rendes krumpli melle, ilyesmik. De ha az a cel, hogy ne erezd az izet, akkor megszokni se fogod szerintem, mar ha egyaltalan lehet eroszakkal megszeretni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!