Egy honapja lejárt zacskós levest érdemes kidobni, vagy jó lehet az még?
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 18:17
1/16 anonim válasza:
Nem kell kidobni, egy hónap még nem számít. Nyugodtan megeheted.
3/16 anonim válasza:
Ha felbontásnál nem látsz rajta penészre utaló fekete elszíneződést, akkor bármikor felhasználható lejárat után is. Ettem én már 40 éves sűrített kakaót is (konzerv dobozos volt).
6/16 anonim válasza:
Nincs semmi ami megromoljon benne.
7/16 anonim válasza:
De, megavasodhat, de nem ennyi idő alatt. Ha többéves lenne, akkor lenne rá esély. Egy hónapja lejártnak kutya baja.
8/16 anonim válasza:
Ez már lejárat előtt is kidobandó, nemhogy utána.
9/16 anonim válasza:
Ezek a száraz dolgok azért ehetők szerintem lejárat után is! Az tájékoztató jellegű a lejárt! Onnantól felelőséget nem vállalnak annyi!
10/16 anonim válasza:
Amúgy ezeknek minőségmegőrzési idejük van, nem fogyaszthatósági. Nem véletlenül van úgy írva rá. Nem lesz veszélyes, ha lejár, csak romlik a minősége, pl. csökken az aromája. Hivatalosan is ehető marad, csak érzékszervileg ellenőrizni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!