Van 20-30dkg kissé túlfőtt rizsem, van tippetek mihez tudnám felhasználni? Nem akarom kidobni ha nem muszáj, nem vagyok híve az ételkidobásnak.
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 14:50
1/11 anonim válasza:
Tejberizs? Daralthussal elkeverve valami rakott etel? Legvegso esetben lefagyasztani? (En gyakran fagyasztok rizst es utana teljesen olyan mint frissen)
2/11 anonim válasza:
Miután lefagyasztotta és kiolvasztotta utána nem lesz túlfőtt?
3/11 anonim válasza:
Töltött vagy rakott zöldséghez nem számít, hogy kissé túlfőtt, én ahhoz használnám fel.
4/11 anonim válasza:
Rakotthoz jó.
De tejberizst vízben főtt rizsből...? 🤣
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyetlen használható választ a 3asnak! Töltött paprikába tökéletes lesz, ott pont azt szeretjük ha jó alaposan megfő és csak töltelék összefogó/dúsító szerepe van.:)
2020. aug. 27. 16:07
6/11 anonim válasza:
Átvariálnám rizskoch-nak. Ha valamilyen savanykás gyümölcsöt felkockázol és belekavarod (előtte persze lisztbe forgatva, hogy ne üljön le az aljára!), vagy pedig csak valami csoki öntettel, akármivel meglocsolni, miután kisült, kihűlt... én megcsinálnám.
7/11 anonim válasza:
A töltött paprikában a hússal együtt még tovább fog főni, mi lesz akkorra már belőle????
Akkor már inkább valami zöldség-alapú fasírozottba gyúrd bele, és csak sütni kell.
8/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem szeretjük a töltött paprikában ha a rizs pergős, följön csak bele teljesen. De eszembe jutott a töltött cukkini, abba lepírított d.hús+főtt rizs és sütőben csak sajttal meggrillezve. Na mindenestre lefagyasztom, ki nem dobom.
2020. aug. 27. 17:41
9/11 anonim válasza:
Azt én is úgy szoktam: alul tejföl, fölül tejföl + a sajt, és be a sütőbe néhány percre.
10/11 anonim válasza:
Miert is a CSAK 3. Valaszolo adott hasznalhato valaszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!