Én általában azt a porrá zúzottat szoktam, változik mivel. Éjszakai szokott lenni.
Alma+fahéj
Fagyasztott gyümölcs+vanilla aroma
Szeder lekvár+chia mag
Barack lekvár + darált dió + kakaópor
Vaníliás protein por + banán
Őrölt mandula + cseresznye befőtt
2023. szept. 28. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
2/7 A kérdező kommentje:
Az egeszseges kombo
2023. szept. 28. 20:34
3/7 anonim válasza:
Natúr zabpelyhet, inkább apró szeműt, vízzel főzök és vagy kakaóval, vagy gyümölcsökkel keverem össze.
2023. szept. 28. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
4/7 anonim válasza:
A szem-méret mindegy. Először kevés vízben mikrózom, utána tejjel mikrózom készre, de én nem szeretem ha teljesen puha és azt sem ha túl száraz, szóval kemény-szottyosra főzöm. Dió, mogyoró, tökmag, szotyi - ezek közül valami + valami aszalt gyümi, mazsola vagy friss gyümi, vagy pici lekvár, esetleg egy kanár cukros kakaó vagy kevés fahéj, vagy mogyoróvaj. Ezek valamelyik kombinációja. Sósat még sosem csináltam, boltit sem veszek, abban túl sok cukor van (vagy édesítő, amit nem szeretek).
2023. szept. 28. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
5/7 anonim válasza:
Apró szemű, vízzel főzöm. Idény gyümölcsöt teszek rá (most vékony szeletekre vágott szilva pl. a kertből). Télen ribizli a fagyóból.
2023. szept. 29. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
6/7 anonim válasza:
Aszalt gyümölccsel szeretem és joghurtal. Én a szemeset szeretem jobban.
2023. szept. 30. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
7/7 anonim válasza:
nekem suliban: overnight oats-- 1 pohár joghurt (laktózmentes, zsírszegény), 2 ek zabpehely (Lidl Fine oats) 1 tk chia mag, 1 alma, fahéj, 1 tk citromlé. vagy ugyan ez csak alma helyett málna
ha forrón frissen eszem: 40g zabpehely (ugyan az a fajta), 1 tk chia mag, 2,5 dl víz, 0,5 dl tej (2,8) fahéj és alma, vagy valamilyen pirosgyümölcs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!