Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kocsonyát készíteni?

Hogyan kell kocsonyát készíteni?

Figyelt kérdés

Pontosabban az lenne a kérdésem hogy igazából kb egy 15 tányér kocsonyát szeretnék készíteni és az érdekelne hogy miből mennyi hús, bőr stb kellene hozzá pontosan?

A zöldség nélküli változatot szeretném elkészíteni.

Tudom nincs szezonja neki még, de terhes vagyok és nagyon nagyon kívánom mindenképp szeretnék készíteni. :) köszönöm a segítséget.



2023. szept. 27. 15:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én ettem már 4-5 napos kocsonyát is. Semmi baja nem volt. De egyébként nálam a kocsonya evés úgy megy hogy reggel, délben, este az az étkem. Felénk így megy ez.😅
2023. szept. 27. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hááát....te tudod. Én dolgoztam ipari konyhán, van papírom is, és a hivatalos konyhai higéniai kritérium hűtés mellett főtt húsra 3 nap.



És a 15 tál elég sok, még munkafelületre kitenni is, egy háztartásban még edény sincs rá, hiszen ez egy nagy kondér lesz. Étteremben ez viszonyításképp 3-4 asztal rendelése.

2023. szept. 28. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

Terhesen garantáltan nem ennék meg 2 naposnál régebbi kocsonyát, veszélyes lehet a babára nézve.

Emellett a reggel-délben-este kocsonya igen egyoldalú étkezés, nem sok értékes tápanyag van benne, cserébe rengeteg kalória, utána meg jön a következö kérdés, miért hízok hetente pár kilót, mikor alig eszek valamit - ami természetesen nem igaz

2023. szept. 28. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!