Hogyan kell kocsonyát készíteni?
Pontosabban az lenne a kérdésem hogy igazából kb egy 15 tányér kocsonyát szeretnék készíteni és az érdekelne hogy miből mennyi hús, bőr stb kellene hozzá pontosan?
A zöldség nélküli változatot szeretném elkészíteni.
Tudom nincs szezonja neki még, de terhes vagyok és nagyon nagyon kívánom mindenképp szeretnék készíteni. :) köszönöm a segítséget.
Hááát....te tudod. Én dolgoztam ipari konyhán, van papírom is, és a hivatalos konyhai higéniai kritérium hűtés mellett főtt húsra 3 nap.
És a 15 tál elég sok, még munkafelületre kitenni is, egy háztartásban még edény sincs rá, hiszen ez egy nagy kondér lesz. Étteremben ez viszonyításképp 3-4 asztal rendelése.
Terhesen garantáltan nem ennék meg 2 naposnál régebbi kocsonyát, veszélyes lehet a babára nézve.
Emellett a reggel-délben-este kocsonya igen egyoldalú étkezés, nem sok értékes tápanyag van benne, cserébe rengeteg kalória, utána meg jön a következö kérdés, miért hízok hetente pár kilót, mikor alig eszek valamit - ami természetesen nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!