Használni mini faszenes grillt a panel lakásod konyhájában?
Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 19:30
11/18 anonim válasza:
Mennyi hlye van, ez borzasztó. Szerintem már most hívd magadra a tűzoltókat.
12/18 anonim válasza:
Ha kertes házra van igény, akkor kertes házat kell venni, kertes házba kell költözni.
14/18 anonim válasza:
Kérdező én családi házba nőtem fel! Mindig az udvar, a kertészkedés stb volt az életem! Nagy szüleimnek háztáji állatok is volt! Szerettem ezt a "parasztos" életet! De mégis egy 1,5 szobás társasházba kerültem mert erre volt keret! Sajnos én is ha egy jó szalonna sütést vagy bográcsozást akarok elmegyek szüleimhez! 3 utcával arrébb laknak hála istennek, szóval nem gond! De ezt a beton tömeget nem tudom megszokni!
15/18 anonim válasza:
Édes f@szom, de jó, hogy családi házban lakunk, retteghetnék az ilyen idiótáktól:((( Sose tudhatja az ember egy panelban, hogy ki lakik mellette.
16/18 anonim válasza:
Eszem ágában nem volna.
És mit csinálsz, ha pl. felgyullad? Igen, jártunk már így nem is egyszer, lecsöpögött a húsból kisült olaj, és belobbant. Ez a teraszon is elég gáz volt, mikor minden lángolt, egy konyhában hová teszed, ahol biztonsággal kiéghet?
17/18 anonim válasza:
#9!
A feletted lakó meg menjen az ...ba?
Tuti slagból kapnád az áldást, ha ezt alattam játszanád el.
18/18 anonim válasza:
minek oda a grillel bajlódni!Ha fel skarod gyujtani a házat arra legjobb na hkaszlinak alágyujtani.
Attól kellemesen füstösre sül a csavabcsicsa is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!