Átlag magyar pizzériákban hány fokon sütik a pizzát hány percig?





Ja, igen, és inkább a 3-masnak kéne megköszönnöd, meg a 9-esnek, mert ők adtak helyes választ.
250 fok ugyanolyan szélsőség, mint az 500, az otthoki kenyérlángosnak jó, nem pizzának.





"Na most ha 100 emberből 99 a picivel vastagabb tésztásat szereti,"
Ez a 99 ember baja, nem az enyém...
A kérdés az átlag magyar pizzériára vonatkozott, nem a te kis finnyás gyomrodra.
Amúgy a vékony tésztás (olaszos) nagyjából senkinek se kell. 100 rendelésből jó ha 1 volt ilyen.
Az lehet, hogy a sütőnek a levegője 350°C de attól még a kő, amire teszed, csak 250°C és az számít. Azt rendszeresen mértük infrás hőmérővel.
Fantasztikusan tönkretettünk minden pizzát. Nem győzte hordani 4-5 futár estefelé. Fájdalmasan rossz lehetett annak, aki megette 😂🤣
És még ki is fizették!!! 😆😅
És vissza is jöttek!





" a kő, amire teszed, csak 250°C és az számít."
Ócska kötekedés.
Fizikából nullás. Mitől lenne 100 fokkal hidegebb a kő?
Pláne, hogy alsó/felső sütés van, tehát a kő melegíti át a levegőt, agyoniskolázott barátom!
A 250 fokos kő hevíti 350-re a levegőt? Ezért Nobelt érdemelnél, feltaláltad az ingyen energiát!
De a lényeg továbbá véletlenül se az, melyik pontján, hány fokos a kemence.
Nem ez volt a kérdés! Hanem hogy hány fokon sütik!!!
Azóta a kérdező is utánajárt, és igazolta az ostobaságból és bosszúból lepontozottakat, miszerint 350 fokon sütik!
250 fokon is lehet valamit sütni, de ezekkel a szánalmas, infantilisen röhögő fejellek nem fogod ezt igazolni.
250 fok egy hülyebiztos primitív megoldás, amiben csak egy túlhidratált tészta nem szárad ki.
Ez olyan betanított munkásoknak valók, akik 2 nappal azelőtt még libát őriztek, és 3 perce láttak először életükben konyhát belülről. Mivel a kenyérlángosra nem kell annyira figyelni, mint a pizzára, és egy félkegyelmű is meg tud sütni 3-mat egyszerre.





" attól még a kő, amire teszed, csak 250°C és az számít."
Szerinted ha valaki azt kérdezi, hány fokon kell valamit sütni, arra kíváncsi, hány fokos sütő alja, vagy teteje? A pizza kb. 2/3 részben inkább felülről sül, tehát sokkal jobban számít a fentről érkező hő, ergo a levegő hőmérséklete.
Amúgy visszaolvasva nem látom, hogy szó lett volna kövönsült pizzáról.
Vagy a tepsiben sültnél is a kő számít? Nem a tepsi? :D
Vagy a kövönsültnél a kő számít négyzetesen? :D
Szerintem nem nagyon kéne tovább égetned magad, pláne, hogy 2 napja megjött a tuti válasz is egy videóból.
Az meg hogy te hol, hogy csinálod, a te dolgod, csak nem kell terjeszteni a hülyeséget. Ha érdekel a téma, tanulással többre mész!





"A kérdés az átlag magyar pizzériára vonatkozott, nem a te kis finnyás gyomrodra.
Amúgy a vékony tésztás (olaszos) nagyjából senkinek se kell. 100 rendelésből jó ha 1 volt ilyen."
Tanulj meg figyelmesen olvasni és értelmezni, ha már ételek terén igénytelen vagy.
A kérdés alatt ott virít a kérdező további kérdése, amire kifejtettem a választ!
"Milyen stílusú pizzának is nevezik ezt a Magyarországon népszerű fajtát?" >>> Ez az amerikai-stílusú pizza. (gyengébbek kedvéért ismét).
Most akkor szerinted a kannás bor az igazi bor, mert abból többet adnak el mint a tokaji aszúból?
Nincs több kérdésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!