Honnan származik a gabona, melyik malom dolgozza fel az ismeretlen S-Budget lisztet? Csak annyit tudni róla Spar saját termékként forgalmazza. Azért jó lenne tudni mit eszünk.
Hát ha nem bízol benne,akkor ne vedd és ne edd..De szerintem azt,hogy konkrétan melyik termelőtől,pontosan kinek a földjéről származik a feldolgozott búza azt nem gyakran tüntetik fel a többi liszt csomagolásán sem..
Annyit azért általában ráírnak,hogy ki gyártja.De a malomba kerülhet a liszt különféle helyekről,akár külföldről is..Ezért ha te valamelyik nagyáruházban vásárolsz,akkor azt pontosan nem igazán fogod megtudni,hogy honnan származik a liszt amit veszel.
Kezdem azzal, hogy én sem szoktam nyomozni a boltokban kapható élelmiszerek származási helyét, de az előttem válaszolókkal szemben megértőbb vagyok az ilyen kérdéseket illetően.
Buktak már le "magyar porpaprikának" szánt szállítmánnyal holland kikötőben, ami Dél-Amerikából származott, és valószínűleg nem lett volna hír belőle, ha nem buknak le, hogy veszélyes gombafajjal fertőzött a szállítmány.
A multiknál nehezen lehet megtudni, honnan szerezték be az alapanyagot... többnyire onnan, ahol olcsóbb.
Valószínű Magyarországi a liszt.
Nem nagyon importálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!