Ismeretlen eredetű húst elfogyasztanátok?
Figyelt kérdés
Amely kinézetre leginkább marha, vagy vadhúsra emlékeztet, de nincs olyan szaga.2023. máj. 12. 14:23
1/17 anonim válasza:
Te megint az emberhúsos próbálkozó vagy?
2/17 A kérdező kommentje:
Kicsoda?
2023. máj. 12. 14:34
3/17 anonim válasza:
Az meg milyen? Találtad a buszmegállóban egy szatyorban? Egyébként kizárt dolog.
4/17 A kérdező kommentje:
3-as: Egy vadász ismerőstől kerültek hozzánk, és nem tudunk rájönni milyen húsok lehetnek.
2023. máj. 12. 14:38
5/17 anonim válasza:
Gondolom, a kérdezö az, aki egy huszonéves nö húsát akarta megenni, csak feltehetöen törölték azt a kérdését.
De hogy a kérdésre válaszoljak: ha nem tudom, milyen hús az, akkor nem foglalkozom azzal, mire emlékeztet, nem eszem meg, csak olyasmit fogyasztok, amit vagy én vettem üzletben, vagy más megbízható személy vette.
6/17 anonim válasza:
"Egy vadász ismerőstől kerültek hozzánk"
Vadász ismeröst felhívni, megkérdezni
7/17 anonim válasza:
Nekünk is van vadász a rokonságban, az eleve úgy adja át, hogy itt egy zacskó ilyen vagy olyan hús, nem pedig ad egy szatyor húst, hogy nem nevesíti. Már csak azért sem, mert különböző a felhasználhatóságuk.
1)
Kérdezd a "vadász ismerőst"!
2)
Amennyiben igaz amit itt többen is feltételeznek rólad, SÜRGŐSEN kezeltesd magad, mert ennek rossz vége lesz!
9/17 anonim válasza:
Dehogy enném, a kutyának se adnám oda.
10/17 harebell válasza:
Nem. Ha ismerőstől kapom, megkérdezem, hogy milyen hús. Olyan nincs, hogy nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!