Szoktatok így lenni, ismeretlen furának vélt ételekről?
Üdv
Én eddig úgy voltam hogy ilyesmi mint csirke+szilva üti egymást,külön külön jó
Tegnap kóstoltam ,egy sült csirkét ,amibe 1 szem aszalt barack + szerintem szilva lekvár (vagy nem lekvár hanem valami szósz) volt sütve,de valami ritka jó volt.
Én is így vagyok, mint az első. Rosszul vagyok mikor valaki kézzel-lábban tiltakozik valami számára új összetevőtől anélkül, hogy megkóstolná. mintha sz..rt akarnék vele etetni, vagy minimum belehalna, aztán meg ha megkóstolja: jéé ez tényleg jó. Kérdező ne magadra vedd.
Egyébként, hogy mi üti egymást és mi nem az nem azon múlik, hogy édes passzol-e a sósan megszokott ételhez, hanem az ízharmónia. Egyébként úgy olvastam, hogy botanikailag nincs meghatározva, hogy mi a gyümölcs és mi a zöldség. A köznyelvben, és a felhasználásban terjedt el, hogy ami édes az gyümölcs, ami kevésbé az zöldség.
Hogy mit mivel lehet párosítani nem ízlés dolga, hanem tudatlanság, mert ne mondja valaki valamire, hogy nem jó, ha még sosem próbálta.
Egész biztosan ettél gyerek-korodban meggy-szószt sült hússal, vagy főtt marha-hússal!
Esetleg már elfelejtetted, és hogy ez esetben más állagban került a kettő egymás mellé, hirtelen nem jutott eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!