Mérgezett lett az így készült étel??
Tegnap a testvéremnek kellett itthon takarítania.
Kipucolta a sütőt zsíroldó szerrel. Ma csirkét sütöttem egy üvegedényben,a sütőben. Amikor már láttam,hogy piros a teteje,kinyitottam a sütőt,hogy ránézzek jobban. Ekkor megcsapta az orromat a zsíroldó szaga.(Auchanos Marseille-i szappan illatú).
A testvérem állítja, hogy lemosta a sütőből a szert,de akkor nyilván nem lett volna még mindig szaga.
A kajából nem mertünk enni,már nagyon éhesek vagyunk,de félünk,hogy jutott a szerből a kajára. Dobjuk ki inkább??
Jól elbeszélget a két tesó. :-)
Lehet, hogy valahová befolyt a tisztító, amit nehéz lesz megszüntetni. Talán egy órát maximumon ki kellene sütni.
Ha nem érzik a szaga, íze (!?), akkor megehetitek.
Ha le volt takarva az étel semmi baja.
Nyilván a rá égett zsírooldót sokáig pucolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!