1/15 anonim válasza:
Brassói, gyros, pörkölt, gulyás, tépett hús, ha le tudod darálni, akkor fasírt, milánói, rakott bármi.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Gíroszt sertésből? Ettől eltekintve nem tudom miért kapott pirosat. A lapocka pont ezekre való: pörkölt, sertésgulyás, fasírt.
4/15 A kérdező kommentje:
És esetleg sütőben egészben megsütni?
2023. szept. 1. 14:51
5/15 anonim válasza:
Arra kevésbé alkalmas, de pl. tokánynak jó.
6/15 anonim válasza:
#4 bárány, marha, sertés vagy csirke. Ezeket használják a görögök is. Én sem feltétlenül abból szoktam, de nálam a lapocka elég univerzális.
7/15 anonim válasza:
Fél kilót kár sütni.
Bolognai vagy fasírt.
8/15 anonim válasza:
„8/8 anonim ***** válasza:
Fél kilót kár sütni.”
Hát még 75 dkg csontatlan tarját. :-)
9/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne kár sütni? én is ezt kérdezném :D
2023. szept. 1. 15:19
10/15 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy kevés, összesül, nem lehet majd szépen szeletelni. A lapocka jellegénél fogva nem is ad szép darabot. Az egyik legnehezebben bontható része a cocának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!