Milyen rizst ajánlanátok? Ragadós, nagyon puhára lehessen főzni. Semmiképpen sem pergős!
Figyelt kérdés
Sajnos nem mindegyik rizsből lehet olyat készíteni, amit fent említettem. Hiába csinálom 3x annyi vízzel, hiába főzöm tovább, valamelyik még akkor is pergős lesz. Volt egy “A” minőségű rizs, rendszeresen abból főztem nagyon finomat, de nem tudom már milyen márkájú volt és hogy hol lett véve.
Azóta sem találok olyat, amit nagyon puhára el lehet készíteni.
2023. szept. 7. 11:26
11/12 anonim válasza:
Bármilyen rizsből tudsz ragadósat főzni, ha addig öblíted a száraz rizst, amíg tiszta nem lesz a ráöntött víz.
Különben így indul a sushi készítés is.
12/12 anonim válasza:
Ja, lemaradt, az alaposan leöblített rizst be kell áztatni főzés előtt legalább félórára, de ha van idő egy egész éjszakára a hűtőbe téve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!