Mi a véleményetek erről az ételről? 19/L
#23 az nem répa..nincs feketére sütve csak ahogy oliva olajon sütöttem és több pác volt rajta az látszik..
#22 a tálalást tényleg onnan szedtem ha akarod megmutatom
Ez cseppet sem guszta, már bocs.
A két rizscucc az oké, de a ragut nem "odahányjuk" alá - meg fölé. Plusz mi az baloldalt? :D Három hosszú csík reszelt sajt?
Tanulj jó sokat, mert én úgy különbül tálalok, hogy NEM akarok étteremben melózni.
Alapdolog, hogy semmiféle zöldséges vagy egyéb darabos mártást nem öntünk a húsra, mert (elnézést, tényleg nem sértönek szánom) lehányt hatást kelt.
Másrészt így nem lehet kitalálni, milyen étel van a tányéron, a rizs egyértelmü, de a többi bármi is lehet.
A 13:45-ös által belinkelt képeket nézd meg, azokon látod, mi van ott, és sokkal gusztusosabb az elrendezés is.
Az, hogy találtál egy hasonló képet, akár étterem oldalán is, nem jelent semmit, a legtöbb ilyen kép egyrészt évtizedekkel ezelötti stílusú, másrészt elég igénytelen, ez otthon családilag elmegy, félig is profinak nem elfogadható.
A neten rengeteg kifejezetten rossz kép kering, ne ezeket vedd példának, keress profi ételfotókat!
Ne sértödj meg a kritikákon, inkább tanulj belölük, akkor lehet belöled tényleg jó szakács és jó fotós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!