Ketchupos carbonara, mitől ilyen jó?
Csináltam tejszínes carbonara-t, fokhagyma, tejszín, bacon, stbb..
És ketchuppal sokkal finomabb:
Már 3 tányérral megettem belőle. A ketchup és a tejszín tényleg ilyen jól összeillik?
Gondolom nem én találtam fel ezzel a spanyolviaszt, csak arra gondoltam, hogy mind a paradicsomos íz, mind a carbonara olaszos, így egyesíteném ezeket az olaszos ízeket.
De ha ilyen jó, akkor már biztos létezik? Nincs ennek az ételnek valami külön neve?
#11, aki rossz ízű ketchupon nő fel, az nem is fogja szeretni.
Nem a legolcsóbb sparos ketchupot kell venni, hanem Heinz-et.
Heinz ketchupot vásárolunk, semmi másra nem használjuk, csak sült krumpli mellé.
Nem való tésztákhoz, nem jó pizzán. Igénytelen.
Akkor nem carbonara, mindegy. Finom, sőt finomabb mint a carbonara.
Ennek nincs valami külön neve? #8 kommentben leírtam a receptjét.
Neked finomabb, más meg elhányná tőle magát.
Szószos tészta, lapozzunk.
Miért hányná el bárki magát? Anélkül hvod rossznak, hogy próbáltad volna.
Mellesleg van ilyen recept a Street Kitchen-en, biztos rossz lehet...
EZ az igazi carbonara, csak hogy tudjad:
De valójában tök mindegy, akárminek nevezed, neked ízlett - a te ételed - és ez a lényeg!
Egészségedre!
Mi, az itteni többség, meg maradunk az eredeti verziónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!