Bedagasztott gm kenyeret megsüthetem holnap reggel, ha hűtőbe teszem a tésztát?
Figyelt kérdés
Fáradt vagyok, dörög, villámlik, a sütő meg elektromos.#kenyér #Másnap sütve
2023. aug. 28. 22:32
12/14 A kérdező kommentje:
Na kit érdekel, hogy milyen lett?
2023. aug. 31. 19:27
14/14 A kérdező kommentje:
Okés!
Szóval Scharl recept szerint dagasztás után 45 percig kelesztettem. Ezután óvatosan lisztezett sütőpapírra, formába, majd hűtőbe tettem. Vigyáztam, hogy óvatosan borítsam és ne essen össze.
Reggel szintén nem volt sok időm kelni hagyni. Kb.30 perc után a hideg sütőbe tettem.
Pont olyan magas lett, mint amikor a hűtőbe tettem. Állagra kicsit tömörebb, kívül ropogós lett, nem ragadt.
Nem a 2. kelesztés hiányzott a legjobban, hanem az utifűmaghéj, amit szoktam bele tenni, csak itt nem volt. Attól ruganyosabb kenyér-szerűbb az állaga, nem morzsálódik annyira!
Köszönöm a hozzászólásokat!
2023. szept. 1. 22:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!